.
Вход Количката е празна

Тандемни полети

Полетите с тандемен парапланер  (с опитен пилот и пасажер) са прекрасно изживяване и варират от спокоен ПАНОРАМЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ до вдигащ адреналина АКРО ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ.

Ако искате да погледате отвисоко и да се насладите на невероятни пейзажи, то тандемният полет ще ви достави неописуемо удоволствие.

За любителите на екстремното, можем да добавим и някоя акробатична фигура във въздуха.

През топлите месеци на годината е възможно да прелетим стотина километра, използвайки за гориво единствено издигащия се топъл въздух.

 

Тандемни полети с парапланер се извършват, както в почивни, така и в работните дни от седмицата, през цялата година. Всеки сезон предлага свой вид очарование.

 

Какво ви е нужно:

  • Удобни спортни обувки. За предпочитане високи туристически обувки, за стабилно излитане и кацане.
  • Подходящо за сезона облекло. Леко яке е необходино дори за горещите летни дни.
  • Страст да полетиш

 

Къде:

В зависимост от метеорологичните условия и най-вече сила и посока на вятъра.

Най-бърз и удобен метод е излитането чрез лебедка, монтирана на наш автомобил. Не е необходимо изкачване на планини, ходене, лифтове и т.н. Получаваш същото удоволствие с минимум усилия. Извършва се на различни места недалеч от София. Позволява изкачване до 700-800м денивелация.

Излитането от хълм или планина се извършва на множество места, сред които - Витоша, Рила, Пирин, както и в околностите на градовете Перник, Кюстендил, Златица, Сопот, Асеновград, Бургас, Варна или Шумен.